HjemOm oss › Belle Amie ›

Belle Amie

Belle Amie’s Brude- og Herrestudio er Norges største og blir blant kunder og samarbeidspartnere betraktet som Norges markedsleder.

Fokusområdene våre:

Med lidenskap for kvalitet

Vårt hovedfokus er å handle inn fantastiske kolleksjoner og gi deg det beste fra verdens ledende designere. Vi reiser ut og snakker med designere, ser og tar på kjoler og virkelig snuser inn nye trender og tar dette med hjem til deg. Nye trender og lang erfaring i bransjen er rett og slett en uslåelig kombinasjon!

Slik startet det

Belle Amie ble grunnlagt av Marie Louise Kraakenes i Februar 1988. Belle Amie`s aller første brudepar giftet seg i Mai 1988. Brudesalongen ble etablert i familiens private bolig i kjelleren, og vokste fort ut over sine grenser. I februar 1993 flyttet Belle Amie til store og flotte lokaler på Hjelteryggen Senter med mer enn 275 kvadrat.

Tidlig krøkes… 

Ellen Kristine var 18 år gammel da mor Marie Louise etablerte butikken, og hun hjalp til fra starten. Etter en tid ute i verden, overtok hun i 2003 Belle Amie fra moren. 

Brudepar og friere kom langveisfra for å besøke den attraktive salongen hvor betjeningen var hyggelig, og varene fantastiske. Den gang var vi flinke på å bry seg om kunden og møte deres ønsker, behov og drømmer. Det gjelder fortsatt i dag. I 2008 flyttet bedriften til Bergen Sentrum.

«Det er med stor takknemlighet og ydmykhet vi møter deg som kunde. Vi vet at vi kan gi deg en god opplevelse fram til den store dagen. Møte mellom brud og brudekjole, og siden brudgom og familiene – er for oss veldig givende.»

Bestill time

for brud og brudgom

Bestill prøvetime

Vi anbefaler en time med stylist, hvor du får hjelp og veiledning til å finne kjolen og tilbehøret som speiler deg. Se prisliste og de forskjellige prøvetimene du kan velge mellom her. Vi ønsker å ta vare på deg best mulig.

Møt din indre Gudinne

Vi har HØY kompetanse her hos oss, og er levende opptatt av det vi holder på med. Vi er entusiaster og brenner for kjærligheten og ønsker VIRKELIG - sammen med deg- å søke å finne den beste og mest unike kombinasjonen til deg og din look.

Varmt velkommen til Belle Amie!

Merk at dette er en henvendelse. Vi kommer tilbake til deg med tilgjengelighet og dato for prøvetime.

Meld deg på Belle Amies nyhetsbrev